Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dupa violentele din Piata Victoriei, jandarmii incearca sa se justifice cu poezii: `Poporul isi doreste....sange!`

B1 B1,
Dupa violentele din Piata Victoriei, jandarmii incearca sa se justifice cu poezii: `Poporul isi doreste....sange!`

Jandarmii continua sa se apere dupa interventia violenta din Piata Victoriei. Un angajat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Prahova a compus chiar o poezie in care vorbeste despre dezbinarea din. continuă pe B1

Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Planul PNL dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa violentele din Piata Victoriei: Atitudinea civica a fost aspru pedepsita. E impresionanta mobilizarea romanilor din tara si de pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Palatul Cotroceni in legatura cu violentele care au avut loc in ultimele zile in Piata.

Klaus Iohannis transmite un mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei: Nu cumva cei care doresc oprirea luptei anticoruptie si-au dorit o diversiune?

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de la ora 18:00, in contextul protestelor din ultimele zile marcate de o interventie brutala a Jandarmeriei in seara si noaptea de vineri.

Dacian Ciolos o reclama pe Carmen Dan la Parchet dupa violentele din Piata Victoriei

Dacian Ciolosdepune si el un denunt impotriva ministrului de interne si conducerii jandarmeriei. Fostul premier spune ca protestele au degenerat din cauza unor huligani, dar si din cauza reactiei.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar putea da explicatii in Parlament dupa violentele din Piata Victoriei

Carmen Dan ar putea fi chemata saptamana viitoare pentru explicatii in fata Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor. Sefii Jandarmeriei ar putea fi si ei audiati in legatura cu violentele de.

Ion Cristoiu, dupa incidentele din Piata Victoriei: Sunt mai multe lucruri suspecte

Jurnalistul Ion Crisotiu a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre neregulile observate in urma incidentelor din Piata Victoriei. Eu plec de la o premisa, care vad ca nu e numai a mea.

Magda Vasiliu, reactie dupa reactia lui Iohannis referitoare la violentele din Piata Victoriei: Oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti, loviti, iar presedintele face apel la PSD sa-si bage mintile in cap?!

Jurnalista Magda Vasiliu s-a aratat dezamagita de reactia lui Iohannis dupa violentele care au avut loc in Piata Victoriei. Adica oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti,.

Fostul sef SPP, Dumitru Iliescu, despre violentele din Piata Victoriei: Nu a fost un miting spontan

Dumitru Iliescu, fostul sef SPP, a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre protestul care a avut loc pe 10 august in Piata Victoriei. Am vazut si eu modul in care au actionat. Toata.

Peste 43.000 de oameni au semnat o petitie prin care cer ONU sa condamne violentele din Piata Victoriei

Peste 43. 000 de persoane au semnat o petitie prin care solicita inaltului Comisar pentru Drepturile Omului sa condamne oficial violentele fortelor de ordinela protestul de vineri, din Piata.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )